The Athletic:Stopperkjempen står øverst på Liverpools ønskeliste

The Athletic hevder Liverpool allerede hadde pekt seg ut et stopperkjøp for neste sommer, men skadeproblemene kan føre til aktivitet i januar.

14. nov 2020 kl 13.18 Jens Bessesen

Liverpool er mildt sagt inne i en skadekrise i forsvaret, og Joel Matip er den eneste rutinerte midtstopperen som er tilgjengelig. 11 kamper gjenstår før januarvinduet åpner, og det er ting som tyder på at Liverpool da vil prøve å hente inn en ny spiller.

The Athletic skriver at Liverpool i utgangspunktet hadde tenkt å gå inn i markedet neste sommer, med ettertraktede Dayot Upamecano fra RB Leipzig øverst på ønskelista. 

En klausul i kontrakten sier at den franske 22-åringen kan gå for 40 millioner pund etter sesongen, men hva det betyr for et eventuelt januarkjøp er uklart. 

Flere navn

The Athletic nevner også at Liverpool fremdeles viser interesse for Brightons Ben White, mens billigere alternativer vil være Schalkes Ozan Kabak og Torinos Gleison Bremer. 

The Mirrormeldte tidligere denne uken at mye nå ligger an til at Liverpool kommer til å kjøpe en ny midtstopper i januar. I tillegg til å nevne Kabak og Upamecano ble også Napolis Kalidou Koulibaly trukket fram av Mirror. 

Liverpool har også blitt linket til Olympiakos sin 26 år gamle midtstopper Ruben Semedo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]