Fikk tekstmelding fra Alisson etter at han holdt buret rent mot Ajax

Caoimhin Kelleher ligger an til å spille sin andre Champions League-kamp for Liverpool i morgen.

8. des 2020 kl 16.49Einar Kvande

Alisson Becker var blant de første til å gratulere Caoimhin Kelleher med innsatsen da den unge iren erstattet den skadede brasilianeren og holdt buret rent i 1-0 seieren over Ajax i forrige uke.

– Alisson tekstet meg og skrev at det var en god prestasjon av meg, og fortalte at han var stolt over innsatsen min og slike ting. Telefonen min ristet i nesten tre dager etter kampen. Mesteparten var meldinger fra venner, tidligere trenere og familie. Mer eller mindre alle, egentlig. Alle meldingene var hyggelige og støttende, så det var veldig hyggelig å få alle sammen.

I dag var Kelleher spilleren Liverpool-ledelsen sendte til pressekonferansen før kampen mot Midtjylland i morgen, og alt tyder dermed på at 22-åringen vil få sin andre Champions League-kamp for Anfield-klubben. Det blir i så fall hans tredje kamp på rad, da han også holdt buret rent i 4-0 seieren over Wolves i helgen.

– Det har vært en fin uke for meg. Jeg kan ikke si noe annet. To debuter på en uke var helt sprøtt, så det har vært en god uke.

Blir tryggere og tryggere

– Under helgens kamp følte jeg meg tryggere enn da jeg spilte i midtuken. Jo flere kamper jeg spiller, jo tryggere vil jeg føle meg, resonnerer den unge mannen som nå ser ut til å ha passert Adrian i keeperkøen og er blitt klubbens nye andrekeeper.

De som så kampen mot Ajax vil huske Kellehers fantastiske reaksjonsredning da Klaas-Jan Huntelaar avsluttet fra kloss hold.

– Det var en ren refleks som gjorde at jeg reddet den avslutningen. Han var så nær mål, så jeg prøvde bare å gjøre alt jeg kunne, og heldigvis var jeg i stand til å få ballen unna. Det var et flott øyeblikk da jeg gjorde den redningen. 

– Etter kampen kom manageren bort til meg. Det var også et flott øyeblikk. Jeg forventet det ikke, så det var flott. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]