– Vi vil reise med full tropp

Jürgen Klopp om Midtjylland og kampprogrammet.

8. des 2020 kl 12.54Arild Skjæveland

For Liverpool og Midtjylland er det kun prestisje og pengepremier fra UEFA som står på spill når de møtes på MCH Arena onsdag kveld.

På tirsdagens pressekonferanse kom Jürgen Klopp med klare hint om at han kom til å gjøre endringer på laget, men det er lite som tyder på at han vil sende et rent B-lag med juniorer til Danmark.

– Vi vil reise med en full tropp, og det er veldig fint. Bra. Slik er det nå. Ingen nye er tilbake, men det er fortsatt bra. Vi nærmer oss, sier Klopp i et intervju med Liverpoolfc.com

Han har ikke tatt noen avgjørelse når det kommer til lagoppstillingen – og hvilke unggutter som eventuelt vil få sjansen.

– Vi får se. Det er ikke utenkelig, men ikke avgjort ennå.

Kampprogrammet fremover

Liverpool har hatt et ekstremt kampprogram så langt. Det at kampen mot Midtjylland ikke er en kamp som er nødt til å vinnes, gjør situasjonen litt enklere.

– Jobben er å få inn friske bein. Det er veldig viktig å få inn mye kvalitet når du gjør endringer. Det er mye styrt av kampprogrammet, og ikke meg.

– Kampen er på onsdag, og det er selvsagt greit, tre dager etter forrige kamp. Den neste kampen er søndag mot Fulham, og onsdag mot Tottenham, så er det lørdag kl. 13.30 mot Crystal Palace, sier Klopp.

– På 10 dager eller noe slikt er det fire kamper. Det er veldig mye, så vi må ha det i tankene, sier han videre.

Midtjylland - Liverpool spilles onsdag kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]