Liverpool kan registrere unggutter frem til midnattSpillere som kan være aktuelle dersom Klopp vil spare «alle» mot Midtjylland

Verken Liverpool eller Midtjylland har noe å spille for.

Før gruppespillet startet i oktober, måtte klubbene registrere sine A- og B-lister for Champions League. Mens A-listen, med alle utenlandsproffene og seniorspillerne er låst, kan klubbene fortsatt plusse på spillere fra egne rekker på B-listen underveis i gruppespillet.

I forrige uke så vi på de 38 spillerne Liverpool allerede har registrert, og hvordan Jürgen Klopp kunne sette opp et mulig lag mot Midtjylland utifra det, samtidig som alle som er aktuelle for de kommende ligakampene mot Fulham og Tottenham blir spart. 

Vi fikk det til på et vis – men dersom også benken skulle blitt fylt opp av yngre spillere ble det tynt. Med de spillerne endte vi opp med: Adrian, N. Williams, R. Williams, Koumetio, Tsimikas, Jones, Cain, Clarkson, Minamino, Origi, Millar.

Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse kl. 11.45. Vi kommer til å følge den her på liverpool.no.

Hvem kan registreres?

På B-listen kan alle spillere under 21 år, som har vært i klubben i minst to år bli registrert.

23 år gamle Nathaniel Phillips er ikke registrert på A-listen, og er for gammel for B-listen.

Dette er spillerne Liverpool har på B-listen nå:

Keeper: Vitezslav Jaros
Forsvar: Rhys Williams, Neco Williams, Billy Koumetio
Midtbane: Curtis Jones, Elijah Dixon-Bonner, Luis Longstaff, Jake Cain, Leighton Clarkson, Yasser Larouci
Angrep: Paul Glatzel, Liam Millar og Layton Stewart

På lørdag spilte Liverpool U18 borte mot Manchester United, og den unge midtstopperen Billy Koumetio ble byttet ut til pause. Det var ikke snakk om noen skade, og med all sannsynlighet skal 18-åringen være med til Danmark.

B-listen må oppdateres midnatt dagen før kamp – så klubben kan ta en avgjørelse på tirsdag kveld.

Flere aktuelle?

Det er spesielt i forsvaret det er tynt. En kan regne med at Rhys Williams og Billy Koumetio begge er aktuelle, men skal Fabinho og Joel Matip spares, må flere være med.

De to 19 år gamle midtstopperne Remi Savage og Tom Clayton har spilt mye for U23-laget denne sesongen. Begge kom til akademiet som U9-spillere, og kan registreres på B-listen.

Neco Williams vil trolig være med til kampen, ettersom Trent Alexander-Arnold nå er tilbake igjen og gjorde sitt comeback etter leggskade mot Wolverhampton. U23-backen Conor Bradley kan ikke registreres, ettersom 17-åringen har vært i klubben for kort.

Det er ventet at Kostas Tsimikas vil få verdifulle minutter førstelagsfotball, og at evighetsmaskinen Andy Robertson endelig får hvile. Vil LFC registrere en backup, er 18 år gamle Owen Beck venstreback på U23-laget, og har vært i klubben siden han var U13-spiller.

Abdi Sharif er en 19 år gammel sentral midtbanespiller som spiller fast for Barry Lewtas sitt U23-lag. Han kom også til klubben som niåring, og kan registreres.

Midtjylland - Liverpool spilles onsdag kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.