Vi fulgte Klopp og Kellehers pressekonferanse– Fikk ingen nye skader mot Wolves. Ingen av de skadde spillerne er klare til å komme tilbake mot Midtjylland

Jürgen Klopp ville ikke gi bort for mye om lagoppstillingen, men kommer til å rotere.

8. des 2020 kl 11.22Arild Skjæveland

Onsdag er det kamp igjen, og Liverpool skal til Danmark for å møte Midtjylland i siste gruppespillskamp. Ingen av lagene har noe å spille for, så det er knyttet spenning rundt hvilke valg Jürgen Klopp vil ta – og hvem som får bli med til Danmark.

Jürgen Klopp har nå holdt sin pressekonferanse. Vi oppdaterte fortløpende fra pressekonferansen i denne saken. Du kan selv se pressekonferansen på YouTube.

Caoimhin Kelleher var spilleren som var med på pressekonferansen.

Midtjylland - Liverpool spilles onsdag kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Pressekonferansen med Klopp er i gang

Noen minutter forsinket, men nå er Jürgen Klopp på plass. Oppdater denne siden for siste nytt fra pressekonferansen.

Skadesituasjonen

– Ingen nyheter, og det er godt nytt. Ingen har fått noen skader fra forrige kamp som vil gjøre at de mister den neste. Ingen er nærme nok til å komme tilbake i troppen.

Laget mot Midtjylland

– Troppen vår er allerede veldig ung, med fem eller seks spillere som har spilt så langt. Ja, de vil reise, og så tar vi avgjørelsene. Vi skal en økt senere. Jeg har noen timer på meg til å ta en avgjørelse.

– Lagoppstillingen er ikke klar ennå. Jeg har alle med i tankene mine.

Ikke en kamp som MÅ vinnes

– Dette er første gang vi ikke trenger et resultat i den siste kampen. Vi må se på den generelle situasjonen, men vi er Liverpool og ønsker å vinne kampen.

Hinter om store forandringer

Klopp snakker videre om mulig lagoppstilling, og hinter om at det kan bli store forandringer.

– Jeg ønsker å se vår spillestil, uansett hvem som spiller. Guttene vet hvor intense vi ønsker å være for motstanderen. Det er mye jeg ønsker å se, men slik er det i alle kamper. I denne kampen er det bare én forskjell, og det er bare at vi ikke er nødt å vinne den.

– Vanligvis må du vinne alle kamper for Liverpool. Vi ønsker å vinne denne kampen, og det vil bli tøft siden Midtjylland er et godt lag og har vokst i turneringen. Jeg er sikker på at de vil gi oss en skikkelig kamp. Vi må være klare for det.

Ungguttene som har stått frem

– Vi har hatt noen problemer med skader, det er klart. Vi har mistet spillere i toppklasse, men når den døren stenger, åpnes den for en annen, men du må bruke de riktige guttene. Og hvordan disse guttene har gjort det... Rhys, eksepsjonell. Neco har spilt to gode kamper på rad. Curtis spiller som at han har gjort det i 10 år.

– For Caoimh er det en stor sjanse. Så takk Gud for disse guttene. Utenom dem ville vi slitt. Vitor Matos og Pep Lijnders står den gruppen veldig nære, og de var godt forberedt. Derfor vil vi bruke dem.

Origis situasjon

– Div er ikke skadet, men våre alternativer offensivt er bedre enn i andre posisjoner, så jeg kan ikke sette inn tre spisser. Alt kan skje på hele banen. Div er i god form.

Kelleher eller Adrian i Danmark?

– Med lagoppstillingen har vi ikke tatt noen avgjørelse, men du trenger ikke å bytte keeper så ofte. Jeg har ikke tenkt på det, men det er kanskje et godt tegn.

Midtjylland som motstander

– Generelt har jeg mye respekt for dem. Vi var heldige som slo dem. Veldig gode prestasjoner, og slik er det. Du lærer med erfaring. De bør være veldig stolt over hva de har gjort så langt.

– Økonomisk er det stort å vinne en kamp i Champions League, men de dårlige nyhetene for dem, er at vi drar dit med alt vi har, og håper å avslutte med 15 poeng. Vi har all respekt for dem, og siden søndag har jeg tenkt mye på dem. Vi vil være forberedt.

Kelleher er på plass

Klopp er ferdig. Nå er det Caoimhin Kelleher som skal møte pressen.

Etter en uke med Champions League- og Premier League-debut

– Det har vært en flott uke! Hva kan jeg si? To debuter på en uke er litt spesielt, men det har vært en god uke.

– Jeg har bare prøvd å ta sjansene mine når jeg har fått dem. Jeg har gjort det bra i to kamper, men det alt jeg kan gjøre.

Ligadebuten mot Wolves

– Det har blitt lettere etter å ha spilt den første kampen. I helgen følte jeg meg mer komfortabel enn mot Ajax. Det var en flott følelse å komme dit mens supporterne sang. Det å høre dem synge You'll Never Walk Alone var klasse.

– Jeg har bare fokusert på å bli bedre, og være klar dersom jeg fikk en sjanse. Jeg har trent og forberedt meg. Jeg fikk beskjed dagen før Ajax-kampen om at jeg skulle spille.

Kampene forrige sesong

Kelleher sto også kamper i cupene forrige sesong, og fikk oppleve hvordan det var å slippe inn mange mål.

– I forrige sesongs kamper visste jeg at jeg kunne gjøre det bedre, men vi spilte med mange unggutter mot sterke lag, så jeg tok det ikke så tungt. Jeg har ikke brukt så mye tid på å bekymre meg over det.

Redningen fra Huntelaar

– Det var instinkt og en reaksjonsredning egentlig. Jeg fikk slått den til sikkerhet, og det var et fint øyeblikk. Da manageren kom løpende ut var også et fint øyeblikk.

– Telefonen min ristet i tre dager etterpå, med meldinger fra venner, trenere og familie. Alisson sendte meg også en tekstmelding.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]