Klopp er usikker på om VAR er en god idé

Liverpools trener har vært en forkjemper for VAR, men nå er han ikke like sikker i sin sak mer.

10. des 2020 kl 19.16Øystein Tronstad

– Jeg pleide å være en av dem som sa at VAR er en god idé. Jeg er ikke sikker på om jeg ville ha sagt det igjen, for å være helt ærlig. Men nå er det her, sa Jürgen Klopp etter uavgjort i Danmark mot Midtjylland.

53-åringen omtalte kampen som to vidt forskjellige omganger. Etter pausen mistet Liverpool initiativet og flere VAR-situasjoner tok noe av intensiteten ut av oppgjøret.

JUBEL SOM STILNER: Takumi Minamino feirer scoring, men den ble ikke stående etter VAR-kontroll.

JUBEL SOM STILNER: Takumi Minamino feirer scoring, men den ble ikke stående etter VAR-kontroll.

– Det tar rett og slett for lang tid. Jeg tror at avgjørelsene var riktige, jeg har ikke sett dem igjen, men det blir vanskelig når det tar tre og fire minutter. Jeg kunne høre folk si «herregud». Det hjalp heller ikke at det var kaldt for guttene å stå og vente.

Tre sentrale VAR-avgjørelser preget andre omgang. Den første førte til Midtjyllands straffespark, den andre involverte igjen målscorer Alexander Scholz og den tredje annullerte Takumi Minaminos seiersmål. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]