– Slik kan vi ikke ha det

Tidligere Premier League-dommer kritiserer Jürgen Klopp.

8. des 2020 kl 21.02Einar Kvande

Tidligere Premier League-dommer Mark Halsey kritiserer Jürgen Klopp for Liverpool-managerens forsøk på å påvirke dommer Craig Pawson under Liverpools 4-0 seier over Wolverhampton søndag kveld.

Episoden Halsey refererer til skjedde da Pawson ga gjestene straffespark, da dommeren trodde at Sadio Mané hadde felt Wolves-stopper Conor Coady i feltet. Pawson fikk beskjed av VAR-dommeren om å se situasjonen på monitoren ved sidelinjen, og det var da Pawson skulle se på skjermen at Klopp forsøkte på å påvirke dommeren.

Pawson gjorde om avgjørelsen, og ga korrekt frispark til Liverpool, da Coady åpenbart filmet. Men Halsey kritiserer likevel Klopp.

– Jeg merket at Jürgen Klopp ropte og skrek mot Craig Pawson, da dommeren gikk for å se på montoren. Han ropte at det ikke var kontakt mellom spillerne. Han skrek virkelig mot dommeren, og gjentok at det ikke var kontakt flere ganger, og ropte at Coady filmet, uttaler Halsey til This is Futbol.

– Slik kan vi ikke ha det. Jeg vet at fjerdedommeren, Andy Madley, tok opp det som skjedde med Klopp, men du må også stille spørsmål ved hvorfor monitoren står rett ved spillertunnellen. Jeg antar det ikke er andre steder å ha den på Anfield, men dette er noe man bør se på, og Jürgen bør ti stille, sier Halsey.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]