Lovren i opphetet diskusjon med Klopp like før kroaten forlot Liverpool i sommer

Dejan Lovren valgte å skrive under for Zenit St Petersburg i sommer. Nå kaster kroaten lys over hva som skjedde i forkant av overgangen verdt 11 millioner pund.

8. des 2020 kl 22.11Einar Kvande

Dejan Lovren sa farvel til Liverpool etter seks år i klubben i sommer. 31-åringen spilte 185 kamper for klubben i alle turneringer. Nå avslører han at han og manager Jürgen Klopp hadde en opphetet diskusjon om midtstopperens fremtid i sommer. Lovren følte han stadig ble en mindre viktig spiller i Liverpool, og la ikke skjul på det overfor klubbens tyske manager.

– Vi hadde noen hyggelige samtaler på hans kontor. Men noen ganger ble også diskusjonene veldig opphetet, men vi respekterte hverandre hele tiden, forteller kroaten til det tyske fotballmagasinet Kicker.

– Jeg følte jeg ikke lenger var en spiller av betydning i Liverpool. Jeg ønsket ikke å være innbytter. Jeg ønsker å spille fotball.

– Å spille fordi andre er skadet, det var eksakt det jeg ikke ønsket lenger.

– Jeg ønsket å være viktig for laget, og det er jeg her i Zenit.

– Jeg ønsket faktisk å forlate klubben sommeren 2019, men det ble det ingenting av til slutt. Heldigvis forlot jeg klubben som ligamester isteden.

Ironisk nok har Liverpool slitt med en stopperkrise denne sesongen, da både Joe Gomez og Virgil van Dijk er ute med langtidsskader. Så Lovren ville nok fått plenty med spilletid denne sesongen, dersom han hadde valgt å ta ett år til i Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]