– Jeg ga Ramos en albue med vilje etter det han gjorde mot Salah

Dejan Lovren forteller om sitt møte med Sergio Ramos for landslaget.

21. aug 2020 kl 09.49 Arild Skjæveland

Dejan Lovren er godt i gang med sin sesong og nye tilværelse i russisk fotball. Han har også gitt noen intervjuer etter at han byttet klubb til Zenit St. Petersburg som han neppe ville gitt om han fortsatt spilte for Liverpool FC.

Tidligere i uken fortalte han om at han hadde satt seg i bilen og kjørt til Anfield for å ta del i feiringene etter at ligagullet var i boks 25. juni.

Nå forteller han om sin «hevn» på Sergio Ramos, etter at Real Madrid-kapteinen skadet hans nære venn og Liverpools store stjerne i Champions League-finalen 2018. Det skjedde da Kroatia slo Spania 3-2 i UEFA Nations League, og Lovren ga Ramos en albue.

– Jeg ga ham en god albue. Haha! 3-2! Snakk i vei nå, buddy, skrev Lovren på Instagram.

Han ble straffet med én kamps utestengelse etter hendelsen, og for posten på sosiale media.

Ville hevne Salahs skade

I et intervju med den egyptiske TV-kanalen Sada El Balad bekrefter han at det var for å hevne det han hadde gjort med kompisen.

– Luka Modric prøvde å redusere spenning mellom meg og Ramos, og vi skulle spille mot Spania med det kroatiske landslaget. Jeg slo ham med albuen med vilje, og sa til han at det nå var uavgjort, sier Lovren.

– Jeg respekterer Ramos som en spiller og det han gjør for laget sitt. Han har vunnet mange titler, men samtidig har han en oppførsel jeg ikke liker, og skader spillere. Jeg ønsker ikke å gjøre en stor greie ut av det, men det Ramos gjorde var å skade med min venn med vilje, så tiden var inne for at han skulle betale for det han hadde gjort.

– Vi spilte mye bedre enn Real Madrid før Salah ble skadet i Champions League-finalen. At han måtte ut var et stort slag for oss, og de begynte å dominere kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]