– Liverpool er nødt til å signere noen i januar

Jamie Carragher klar i sin tale.

27. des 2020 kl 22.17Jens Bessesen

Jamie mener det nå er elementært at Jürgen Klopp og Liverpool henter en ny midtstopper i januar. Sky Sports-eksperten kommer med uttalelsen på bakgrunn av at Joel Matip nok en gang måtte ut med skade da Liverpool skuffet i hjemmekampen mot West Bromwich.

Carragher har helt siden Virgil van Dijks skade ment at Liverpool bør handle, noe Klopp har slått tilbake mot. 

– Nødt til å signere noen

Liverpool har klart seg bra uten både van Dijk og Gomez så langt, og de røde leder fortsatt Premier League. Men med tanke på hvor skjør Matip viser seg å være, mener Carragher nå Liverpool er nødt til å handle.

– Det er en stor bekymring, men det er ikke en ny bekymring. Matip kommer ikke til å spille hver kamp fram til sesongslutt, det visste vi før i dag. Derfor er Liverpool nødt til å signere noen i januar, sier han ifølge Mirror

Fabinhos sterke prestasjoner har lettet på stopperkrisen, men Carragher mener det kan gi en falsk trygghet for Liverpool. Nat Phillips og Rhys Williams som backup mener han ikke holder.

– Jeg sier ikke nødvendigvis de skal hente en stopper til 70-80 millioner pund, og ikke nødvendigvis noen som skal gå rett inn på laget, men bare noen som kan sørge for at Liverpool ikke står igjen med to unggutter hvis Fabinho skulle bli skadet, sier han. 

Foreløpig er det usikkert hvor lenge Matip vil være ute med lyskeskaden han pådro seg tredje juledag. Journalister som følger Liverpool tett har nylig meldt at det ikke ligger an til å bli noen januarkjøp til Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]