Spillerbørs:Hele laget sviktet etter pause

Liverpool dominerte før hvilen, men sviktet i andre omgang mot bunnlaget West Bromwich. Her er vår spillerbørs.

Alisson Becker6

Stort sett ensom kveld på jobben. Sjanseløs på scoringen. God redning når Grant kommer alene.

Trent Alexander-Arnold5

Kom til flere innlegg, stort sett uten sluttprodukt. Rotet bort ballen flere ganger da han prøvde å drible. En fryktelig kort cornervariant på den siste sjansen LFC får over overtid.

Joël Matip7

Får med seg en assist på den fine pasningen til Mané. Strålende til å bryte foran og i lufta. Må dessverre ut med skade, og Liverpool blir mer usikre. Liverpools beste. La oss håpe han ikke er ute for lenge.

Fabinho6

Har full kontroll sammen med Matip og spiller en god kamp fram til makkeren går ut. Da blir forsvaret straks mer usikkert. Taper hodeduellen på utlikningsmålet med sterke Ajayi.

Andy Robertson6

Åpnet svært friskt, men dabbet av i andre omgang. Treffer ikke helt med innleggene, men er alltid giftig framover.

Georginio Wijnaldum6

En kamp på det jevne av Gini. Som vanlig er han trygg og god, uten de spektakulære bidragene.

Jordan Henderson6

Giftige baller inn bak WBA-forsvaret. Slo dobbelt så mange pasninger som hele bortelaget til sammen i første omgang. Viktig for angrepsspillet, men svak etter pause.

Curtis Jones5

Åpner friskt, men dabber helt av i andre omgang. Bruker for mye tid med ballen av og til, og ødelegger dermed et par kontringer. Roter bort ballen før utlikningsmålet.

Mohamed Salah5

Prøver gang på gang å sette i gang kombinasjonsspill og lykkes ofte, men blir vanskelig mot bussen til bortelaget, og derfor blir det mye nesten.

Roberto Firmino6

Mange fine kombinasjoner og gjenvinninger, og viktig mot så lavtliggende lag. Får en kjempesjanse like før slutt som han burde sette.

Sadio Mané7

Fantastisk 1-0-scoring. Tilbake i målform og skaper hodepine for WBA-forsvaret før hvilen. Men blir usynlig etter pause og skaper lite sammen med resten av laget.

Rhys Williams5

Forsvaret blir straks mer usikkert med unggutten på banen. Blir sendt ut på ubehagelig løpetur mot Grant og så ukomfortabel ut i innhoppet.

Alex Oxlade-Chamberlain

Mye vilje, men litt rustne touch for mannen som bare har spilt en halv omgang denne sesongen.

Divock Origi

Rakk ikke bli involvert på de få minuttene han var på banen.