Wilder med nok et stikk til Klopp

Jürgen Klopp kommer med nye uttalelser i retning Sheffield United-manager Chris WIlder.

6. des 2020 kl 12.37Jens Bessesen

Ordkrigen mellom Jürgen Klopp og Chris Wilder fortsetter. De siste ukene har managerne røket i tottene på hverandre etter å ha kranglet om man skal innføre fem spillerbytter eller ikke.

Wilder mener Klopp kun tenker på seg selv og sitt lag, og mener kun topplagene drar nytte av fem bytter. Klopp svarte med at Wilder og Sheffield United så langt kun har tatt ett poeng, selv om de har fått viljen sin med bare tre bytter.

Mener det er urettferdig

Igjen har Wilder kommet med et verbalt angrep mot tyskeren. Wilder mener Klopp er en «verdensklasse-politiker» når han snakker om at supporterne kun får komme tilbake på noen stadioner. 

Kun ti av klubbene i Premier League kan per nå åpne for 2000 tilskuere, deriblant Liverpool - men ikke Sheffield United.

Klopp har svart på Wilders uttalelser om at det er urettferdig.

– Hvis jeg sier at det å få fansen tilbake hjelper, vil Chris Wilder si at det ikke er greit at Liverpool har supportere på stadion, mens Sheffield United ikke har det. Det har han allerede sagt. Men hvis de hadde hatt supportere og vi ikke hadde hatt det, kunne jeg ikke endret det, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Tyskeren sier han er glad for å kunne ta imot noen supportere igjen, men tror ikke 2000 tilskuere er nok til å utgjøre en fordel for hjemmelaget.

– Jeg forventer ikke at 2000 folk vil dra oss gjennom en vanskelig kamp og at vi vil vinne på grunn av dem. Jeg vet at vi må hjelpe oss selv, og så får vi se hva slags atmosfære vi kan skape sammen. Jeg vet ikke hvordan det blir, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]