Tapte sjumålsthriller mot Tottenham

Liverpool U23 gikk på en smell i Premier League 2 lørdag ettermiddag.

19. des 2020 kl 20.07Einar Kvande

Liverpools U23-lag kjempet seg tilbake tre ganger på akademiet, men klarte ikke å reise seg en fjerde gang etter at langskudd fra Jack Clarke på overtid ble vinnermålet i Kirkby.

Owen Beck markerte seg med tre målgivende pasninger, til henholdsvis Liam Millar, Tyler Morton og Jack Bearne, men de tre scoringene var likevel ikke nok til å ta poeng for Barry Lewtas sitt mannskap.

Tottenham tok ledelsen allerede etter to minutter ved Jubril Okedina, før Millar utlignet etter ti minutter.

Brooklyn Lyons-Foster sendte gjestene i føringen igjen ganske raskt, før Mortons avslutning gjorde at pauseresultatet var 2-2.

Okedina headet inn sitt andre mål for dagen tidlig i annen omgang, før Beck leverte sin tredje assist for dagen slik at Bearne kunne score fra kloss hold etter 52 minutter.

Clarkes ustoppelige langskudd sikret de tre poengene for Spurs, selv om Remi Savage var nær ved å berge ett poeng for de røde med en heading som gikk like utenfor etter et frispark fra Leighton Clarkson.

Tre av Tottenhams mål kom etter dødballer

– Jeg synes guttene var utmerkede i dag, og vi spilte veldig god fotball. Det var tøft å takle at vi tapte kampen så sent, men prestasjonsmessig er jeg fornøyd. Jeg var ikke fornøyd med prestasjonen vår mot Blackburn i forrige kamp, men vi gjorde det bra i dag, uttaler U23-manager Lewtas til Liverpoolfc.com.

– Det var skuffende å slippe inn tre mål på dødballer, men vi har et ungt lag, og de vil lære av dette. Vi skapte noen gode sjanser, så det er vanskelig å akseptere at vi tapte denne kampen.

Liverpool ligger på sjetteplass i Premier League 2 med 16 poeng på elleve kamper. Chelsea topper tabellen, med 22 poeng på like mange kamper. Tottenham er på plassen foran Liverpool med 17 poeng etter å ha vunnet på Merseyside i dag.