U23-laget tapte mot Blackburn

Tok ledelsen etter scoring av Sepp van den Berg.

12. des 2020 kl 19.27Arild Skjæveland

Liverpool U23 henger med i toppen av Premier League 2, og tok lørdag imot Blackburn Rovers på akademiet. Den 17 år gamle brasilianeren Marcelo Pitaluga ble hentet til klubben i sommer, og fikk sin første kamp i mål for U23-laget.

Det var de røde som kom best i gang. Da Sepp van den Berg scoret, så det ut som Liverpool skulle klatre helt til topps i Premier League 2 – men slik skulle det ikke gå. Barry Lewtas sitt lag ledet til pause, og hadde flere muligheter til å øke ledelsen, både ved Leyton Stewart og kaptein Liam Millar, rapporterer Liverpoolfc.com

Pitaluga gjorde en feil som nesten førte til baklengsmål, men ble reddet av 19 år gamle Remi Savage i midtforsvaret. Blackburn scoret to mål på fem minutter og snudde kampen. Resultatet gjorde at det er «the Rovers» som nå har klatret opp på tabelltoppen, før den tiende serierunden er ferdigspilt.

Liverpool ligger nå på femteplass, to poeng bak.

Liverpool U23: Pitaluga, Bradley, Van den Berg, Savage, Beck, Clayton, Morton (Sharif, 82), Longstaff, Bearne (O’Rourke, 76), Millar (Ritaccio, 85), Stewart.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]