Chirivella mener han nærmer seg nivået som kreves

22-åringen har tatt ansvar når han har fått sjansen.

5. feb 2020 kl 15.48 Kenneth Baraas

Den spanske hovmesteren trakk i trådene på Anfield, mens Jürgen Klopp & co. nippet til sine paraplydrinker rundt om i verden. Midtbanespilleren har virkelig grepet sjansene han har fått denne sesongen, og spilte nok en god kamp mot Shrewsbury. 

– Jeg føler meg klar mentalt. Jeg trener hver dag med førstelaget, og jeg føler at jeg kommer nærmere til nivået som kreves, sier Pedro Chirivella om å ta en plass på førstelaget, ifølge Liverpool Echo

– Jeg kom inn på førstelaget veldig tidlig, kun 17 år gammel, og kanskje jeg ikke var klar på det tidspunktet. 

– Nå begynner jeg å føle at jeg nærmer meg. Jeg får veldig gode tilbakemeldinger fra de andre spillerne. Mentaliteten min har endret seg, og forhåpentligvis kan jeg fortsette utviklingen. 

Chrivellas kontrakt går ut til sommeren, men mye tyder på at karrieren hans blir spennende - så gjenstår det å se om det blir i rød drakt. 

Tatt nivået

Jürgen Klopp har vist stor tillit til U23-spillerne denne sesongen, og ungguttene har levert over forventningene. 

– Vi viste at vi er kapable til å slå Everton og Arsenal, og i startelleveren tror jeg det er fem eller seks spillere som trener med førstelaget hver eneste dag, så vi viste at vi er klare for å spille. 

– Jeg er veldig stolt av guttene og hvordan vi presterte ute på banen. Det var et ordentlig Liverpool-lag. En kveld som alle kan være stolt av. 

– Det er en spesiell atmosfære. Alle i klubben, om det er førstelaget eller akademiet, så spiller vi alle på Liverpool-måten. Jeg mener vi viste det. Jeg er veldig glad akkurat nå, avslutter Chirivella.

Neste kamp i FA-cupen er mot Chelsea på Stamford Bridge. Innpakket mellom to Premier League-helger, kan det være flere av ungguttene igjen får sjansen. Det er i alle fall ingen tvil om at de har gjort seg fortjent til det. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]