Gode nyheter for utlånt keeper

Kamil Grabara er på bedringens vei.

7. feb 2020 kl 21.53 Kenneth Baraas

Liverpools polske keeper Kamil Grabara er utlånt til Huddersfield Town i Championship denne sesongen. Sent i januar var han i aksjon mot Hull City, og ble skadet i en kollisjon med lagkamerat Christopher Schindler i kampen på KCOM Stadium.

Målvakten fikk en kraftig smell i hodet, og fikk behandling ute på banen i flere minutter. Den polske U21-landslagskeeperen ble så transportert til sykehuset Hull Royal Infirmary, der han ble holdt under observasjon gjennom natten.

Nærmer seg treningsfeltet

Etter to netter på sykehuset ble 21-åringen skrevet ut, og nå kommer klubben med gode nyheter.

Kamil var på konsultasjon, og det var en positiv konsultasjon. Han er mye bedre nå, og føler seg mye mer som seg selv, sier Huddersfield-manager Danny Cowley, ifølge Liverpool Echo

– Vi følger fremdeles nøye med på situasjonen, og forhåpentligvis vil han starte med lett trening i midten av neste uke.

– Da vil han starte med standardprotokollen rundt hjernerystelser, og så lenge han består alle testene der så vil han nok snart være tilbake.

Huddersfield-manageren innrømmer dog at situasjonen var alt annet enn pen.

– Du er alltid bekymret når det gjelder hoderystelser av den graden, men den gode nyheten er at han er en tøff gutt.

– Han følte effektene av skaden i dagene etter, men symptomene gikk sakte men sikkert bort, og han følte seg mer og mer som seg selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]