Har ikke gitt opp håpet om at Larouci kan spille mot Shrewsbury

Den unge venstrebacken fikk en hamstringskade under spill for Liverpool U23 den 29. januar.

3. feb 2020 kl 15.36 Einar Kvande

Da vikarierende manager Neil Critchley ble spurt om skadesituasjonen foran Liverpools omkamp mot Shrewsbury i FA-cupen, svarte U23-manageren at han må sjekke hvordan det står til med Yasser Larouci, som fikk en hamstringskade da Liverpool U23 spilte uavgjort 2-2 mot Wolverhampton den 29. januar.

Critchley kommer til å stille med det han betegner som et U19-lag, i beste fall et U20-lag, mot Shrewsbury på Anfield i morgen kveld.

– Vi har ingen andre skadebekymringer enn Yasser. Han måtte byttes ut i forrige uke. Vi har en treningsøkt i dag og en i morgen, så vi får se hvordan det står til med ham under møtet foran dagens trening. Han var uheldig som ble skadet nå, sa Critchley om venstrebacken under dagens pressekonferanse på Melwood.

Flere alternativer

– Forhåpentligvis blir han skadefri i tide. Om han ikke blir det, vil det by på muligheter for en annen spiller eller to. Vi er ganske godt forspent i den posisjonen denne sesongen. Foruten Yasser har vi ingen andre skadeproblemer, la den vikarierende manageren til.

Adam Lewis er favoritt til å bekle venstrebackplassen om Larouci ikke blir skadefri i tide, mens Tony Gallacher, som spilte i den posisjonen mot Aston Villa i ligacupen, kan være et annet alternativ. Morgan Boyes og 16 år gamle James Norris er også alternativer på venstrebacken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]