Nigel Pearson:– Liverpool kan dominere i lang tid

Watford-manageren tror dagens motstander kan skape historie.

29. feb 2020 kl 16.42 Kenneth Baraas

Watford fikk en oppsving da Pearson tok over ansvaret på Vicarage Road, men formen har dalt i det siste, og laget ligger på nest siste plass i ligaen. 

– Det er trolig mindre forventninger til oss i denne kampen enn hva det ville vært for andre, men det er fremdeles en kamp der det er tre poeng å spille for - slik som det er i alle kamper, sier Pearson, ifølge Sky Sports

– Først og fremst ønsker jeg at vi skal spille så godt som vi er kapable til, i første omgang hander det om det. Vi liker ikke å tape kamper, men vi vet godt at vi må være på vårt beste i denne kampen for å i det hele tatt ha en mulighet. 

– Walk over (for Liverpool)? Vi er i Premier League, og her ønsker vi å være. Vi kan ikke avskrive kamper selv om det er mot topplagene. Da ville man fått svært få muligheter til å holde seg i ligaen. 

MINDRE GRUNN TIL Å SMILE: Bryllupsreisen er over for Nigel Pearson & co., og nå kjemper laget for å komme seg ut av en svak formperiode.

MINDRE GRUNN TIL Å SMILE: Bryllupsreisen er over for Nigel Pearson & co., og nå kjemper laget for å komme seg ut av en svak formperiode.

Kan skape historie

Pearson hyller dagens gjester, og spår at den langvarige og gode formen til Liverpool bare vil fortsette i tiden fremover. 

– Alt vi kan gjøre er å levere så godt vi kan, og hvem vet, kanskje de ikke er på sitt beste. Men dette Liverpool-laget har muligheten til å skape historie denne sesongen, sier Pearson videre. 

– På grunn av måten troppen deres har utviklet seg, og tiden som Jürgen Klopp har fått til å ta klubben dit den er i dag. De har en realistisk mulighet til å dominere i lang tid. 

– Det som skinner igjennom for min del, er kvaliteten til hver enkelt spiller, men i tillegg har de en vinnermentalitet og kultur som har utviklet seg over tid. Det er noe som fører til at utviklingen bare fortsetter, og de har utviklet seg til å bli et utrolig lag. 

Watford - Liverpool starter kl. 18:30, og vises på TV 2 Sport Premium. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]