Premier League introduserer «Hall of Fame»

Målet er å hylle de aller beste spillerne som har spilt i ligaen.

27. feb 2020 kl 14.49 Kenneth Baraas

Premier League innfører en ny ordning der innflytelsesrike spillere skal få en ekstra oppmerksomhet for sine bidrag i den øverste ligaen i England. Det å bli inkludert i den nye «Hall of Fame» vil bli sett på som den største individuelle prisen som deles ut av Premier League. To navn vil bli offentliggjort den 19. mars, før en liste med aktuelle kandidater også vil bli annonsert. Tanken er at fansen skal være med å bestemme hvilke spillere som skal bli inkludert i miksen. 

Kun tidligere spillere

– Premier League har hatt æren av å ha flere verdensklassespillere siden 1992, som har vært med å definere generasjoner og gitt oss underholdende fotball i sesong etter sesong, sier Richard Masters - sjefen for Premier League. 

– En plass i Hall of Fame vil være reservert for de aller, aller beste. Det vil være en mulighet der fans over hele verden kan se tilbake på årene som har vært i ligaen og feire noen helt utrolige spillerkarrierer. 

Det er to krav som gjelder. Spillerne må ha lagt opp og det er kun spillerens tid i Premier League som er med i vurderingen. Som et bevis, vil spillerne få en medalje inngravert med året de blir inkludert i ligaens hall of fame. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]