Bryter stadig nye rekorder– Vi tenkte ikke på Manchester City

Robertson påpeker at spillerne har på seg skylapper i ligaen, der det kun er ett mål som gjelder.

27. feb 2020 kl 08.10 Kenneth Baraas

Hjemmepublikummet ble stille da West Ham gikk opp til en 2-1-ledelse under flomlysene på Anfield, men det var bare i noen ytterst få sekunder. Er det noe Jürgen Klopp har prentet inn hos både spillere og fans, så er det troen på at ingenting er avgjort før kamplederen blåser i fløyta for siste gang. På en noe svak dag på jobben for flere av spillerne, maktet de rødkledde å snu kampen og kapre alle tre poengene. Nok en ny seier, og 22 poengs luke ned til andreplassen i ligaen. Slikt blir det rekorder av, men ifølge Andy Robertson er ikke det noe troppen tenker på i det hele tatt. 

– Når man samler opp det antallet poeng som vi har, så vil det følge med flere ulike rekorder. Men vi gir det egentlig ikke så mye oppmerksomhet, sier skotten, ifølge Liverpool Echo

Enorm seiersrekke

Tilbake i 2017 vant Manchester City 18 strake kamper i ligaen, den lengste rekken siden oppstarten av Premier League. Den rekorden tangerte Anfield-klubben på mandag, og vil trone alene på topp med en eventuell 19. seier på rad til helgen - men da må Watford overvinnes. 

– Tallene er utrolige, det er virkelig spesielt. Den neste motstanderen vil være klare til å kjempe med alt de har mot oss, hele stadion i Watford vil ønske å slå oss. Det vil bli en spesiell atmosfære, men vi må bare være hundre prosent klare, sa Jürgen Klopp etter kampen mot West Ham. 

Vi må helt tilbake til 20. oktober 2019 sist Liverpool avga poeng i ligaen, da Manchester United holdt Klopps mannskap til 1-1 på Old Trafford. 

– Vi tenkte egentlig ikke noe på at vi kunne tangere rekorden til Manchester City. Alt vi tenkte på var å de fem seirene vi trenger for å vinne det vi virkelig vil vinne, og nå er det fire kamper som må vinnes, sier Robertson. 

– Forhåpentligvis vil det settes flere rekorder fremover, men det eneste vi tenker på er å bli mestere i ligaen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]