Simon Mignolet leverte målgivende (!) og sørget for godt resultat mot Liverpools rival

Den tidligere Liverpool-keeperen gjorde livet vanskelig for Manchester United.

20. feb 2020 kl 20.55 Jens Hapnes Rege

Club Brugge og Simon Mignolet tok imot Manchester United på deres hjemmearena på Jan Breydelstadion torsdag kveld. 

«You'll Never Walk Alone» runget ut over Brugges stadion før avspark for å fyre opp spillerne, og det så ut til å fungere i åpningsminuttene. 

Etter 15 minutter sendte Simon Mignolet (!) sin angrepsspiller Emmanuel Dennis gjennom med et langt spark, og nigerianeren lobbet ballen over en Sergio Romero på halvdistanse etter fryktelig forsvarsspill fra det engelske laget. 

Han assisterte aldri et mål for Liverpool, og ble den første målvakten siden 2015 til å gjøre det i Europaligaen. Han ble den andre som gjorde det mot Manchester United denne sesongen, etter sin tidligere kollega Alisson. 

Solskjærs menn tok over kampen

Club Brugge skapte flere farligheter for United, men etter 36 minutter kom Anthony Martial alene med belgiernes sisteskanse, og belgieren greide ikke hindre utligning. 

Mignolet hadde flere gode redninger i den første omgangen, og var den største grunnen til at det belgiske laget ikke lå under til pause. 

Den andre omgangen var jevnspilt, og begge lagene hadde muligheter til å vippe kampen i sin favør. Ingen av lagene maktet å finne veien til nettmaskene, og det endte med et rettferdig uavgjortresultat. 

Simon Mignolet må igjen være på sitt beste når han returnerer til Old Trafford for returkampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]