Tar med 21 spillere til Madrid

Liverpool har offentliggjort troppen som reiser til Madrid for å spille 1/8-finale i Champions League.

17. feb 2020 kl 16.25 Einar Kvande

Jürgen Klopp har plukket ut en tropp på 21 spillere til morgendagens 1/8-finale mot Atletico Madrid på Wanda Metropolitano i Madrid.

Liverpool-spillerne satte seg i ettermiddag på flyet fra John Lennon Airport, og ankommer den spanske hovedstaden i kveld. Jürgen Klopp og en av spillerne vil møte til en pressekonferanse på Wanda Metropolitano klokken 19.30.

Ingen overraskelser

Troppen består av følgende spillere: Alisson, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mané, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Lallana, Robertson, Origi, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Det er med andre ord ingen store overraskelser i denne troppen. Vi merker oss imidlertid at Xherdan Shaqiri fortsatt ikke er tilbake etter leggskaden han fikk i forkant av kampen mot Manchester United i januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]