– Atletico er hardtkjempende, akkurat som oss

Gini Wijnaldum mener Liverpool ikke føler noe ekstra press selv om de er regjerende Champions League-mestere.

16. feb 2020 kl 17.46 Arve Vassbotten

Fra Premier League-kamp i Norwich på lørdag, til Madrid for Champions League på tirsdag. Vinterpausen er definitivt over for Jürgen Klopps gutter.

Wanda Metropolitano bringer fram gode minner for Liverpool-spillerne, siden det var der de sikret seg Champions League-triumfen på tampen av sist sesong.

Georginio  Wijnaldum mener likevel ikke at det kommer et ekstra press ved det å være regjerende mestere.

– Nei, egentlig ikke. Vi gjør stort sett det samme vi gjorde forrige sesong. Vi jobber bare med å forbedre laget, og å bli et lag som er veldig vanskelige å slå, sier Wijnaldum i et intervju med UEFA.

Likhetstrekk

– Vi må bare prøve å gi alt vi har, og så se hva som skjer på slutten av sesongen. Underveis i sesongen er det mye man må håndtere, man kan bli skadet og få formsvikt, og da må man jobbe med det som lag.

Wijnaldum tror det blir to tøffe oppgjør mot Atletico Madrid i den første åttendelsfinalen.

– De ligner oss på mange måter. De sloss. Som oss er også de veldig vanskelige å slå, sier Wijnaldum i et intervju med UEFA.

– De kjemper alltid for å få resultater og kan lett bytte gir om det er nødvendig. De vet hva som skal til for å vinne kampen, så ja, dette kommer til å bli veldig vanskelige kamper, mener han.

Atletico Madrid - Liverpool spilles tirsdag 18.02.20 kl 21.00. Kampen sendes på TV 2 Sport 1 / Viaplay

Har du innspill til journalisten?
[email protected]