Troverdig kilde: Liverpool jakter Todd Cantwell

Spillerne og trenerne skal ha blitt imponert av unggutten lørdag kveld.

17. feb 2020 kl 09.05 Jens Hapnes Rege

Todd Cantwell har imponert fotballverden med sine prestasjoner for Norwich denne sesongen. Laget ligger desidert sist på tabellen, men 21-åringen står med imponerende seks mål og to målgivende i Premier League for kanarifuglene. 

Ifølge David Ornstein i The Athletic, en av de mest troverdige kildene når det kommer til overgangsnytt, skal Liverpool være interessert i å hente midtbanespilleren. 

Cantwell skal ha fanget oppmerksomheten i debuten på Anfield i august og Liverpool var blant flere lag som uttrykte sin beundring i månedene etterpå, da han fortsatte å imponere for Norwich. 

Manchester City, Tottenham og Manchester United skal også være interesserte, men da januarvinduet stengte trappet Liverpool opp jakten på talentet, og skal nå være i førersetet for å hente Cantwell. 

Imponerte trenere og spillere

Klopp og hans trenerteam fikk en ny mulighet til å se «Norfolks Griezmann» på nært hold lørdag kveld, og han skal ha imponert både trenere og spillere. 

Alt tyder på at Norwich rykker ned etter sesongen, men prislappen skal være på 30 millioner pund uavhengig av hvordan sesongen ender. 

Da vi snakket med Kasper Wikestad før kampen mot Norwich sa han følgende om Cantwell. 

Det er mange som har han på blokka. Han er kanskje den av de fire akademispillerne jeg hadde minst troen på, men han har tatt kjempesteg denne sesongen, og det er moro.

– Han er født og oppvokst i Norwich, og har vært i klubben siden han var 10 år gammel. Han var ganske anonym frem til denne sesongen - nå kan en se at han har blitt mer «flashy», sa TV2-profilen om stortalentet. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]