– Vi ble snytt for et klart straffespark

Manager Ralph Hasenhüttl hos Southampton mente at hans lag viste på Anfield at de kan gi lag som Liverpool en kamp.

1. feb 2020 kl 23.01 Torbjørn Flatin

Southampton hadde vært på høyde med Liverpool i en omgang, men fikk et knallhardt slag rett etter at 2. omgang hadde startet. Ikke bare vinket dommer spillet videre da Fabinho synes å felle Danny Ings inne i Liverpools straffefelt, men de røde tok ledelsen med 1-0 etter en påfølgende kontring.

Liverpool stoppet ikke før det ble 4-0, selv om Jürgen Klopp i ettertid mente at det var et resultat som var flatterende for hans mannskap.

Modige Southampton

– Alle som så denne kampen kunne se et modig Saint og jeg skulle gjerne se denne kampen om igjen hvis vi kan score det første målet, sa Ralph Hasenhüttle til Southamptons hjemmeside med blanding av skuffelse og stolthet etter at hans gutter også brente et par gode muligheter i 1. omgang.

– Det var et klart straffespark, men når de først hadde scoret i andre enden da snudde det opp ned på alt og de tok kommandoen. Da er de vanskelige å forsvare mot, men vi prøvde fortsatt å skape sjanser.

– Hvis det beste laget i verden ikke vet hva de skal gjøre i 50 minutter og ikke skaper sjanser, da gir det deg et enormt løft.

Ikke gode nok avslutninger

– Du er nødt til å være klinisk i slike kamper, men vi var litt for kjappe i våre avslutninger og litt uheldig da Ingsy traff hælen til Long.

- Det var fantastisk for alle å se at vi kan kjempe mot et slikt lag. Det var et signal om hvor gode vi nå er.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]