– De hadde rett og slett litt flaks

Virgil van Dijk mener at Atletico Madrid var heldige som vant 1-0 i den første 1/8-finalen i Champions League.

19. feb 2020 kl 00.11 Einar Kvande

Nederlenderen tror det skal være fullt mulig å snu dette oppgjøret i Liverpools favør i returkampen på Anfield. De røde hadde ballen i 72,5% av tiden i Madrid, men klarte ikke å få avslutninger på mål.

– Vi visste dette ville bli en skikkelig tøff kamp, og spesielt her på deres hjemmebane hvor de hadde god støtte fra sine fans, uttalte Liverpools nummer 4 til BT Sport etter kampen.

Flaks

– Det hjalp selvsagt ikke at vi slapp inn ett mål etter en corner. Det var deres første sjanse. Det var i grunnen ikke en sjanse engang. De hadde rett og slett litt flaks. Men det teller. Det var vanskelig å akseptere.

– Vi hadde ballen mesteparten av kampen, men dessverre klarte vi ikke å skape store målsjanser. Men vi har fortsatt 90 minutter til å rette på dette, og vi bør fortsatt ha masse selvtillit, avsluttet Van Dijk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]