– Vi kritiserer spillerne hele tiden

Jürgen Klopp forteller hva som foregår i garderoben rett etter kamp.

29. feb 2020 kl 23.58 Kenneth Baraas

Liverpool tapte sin første ligakamp siden januar 2019, men den tyske managere understreker at pausepraten ikke er noe annerledes om man vinner eller taper. 

– Vi kritiserer spillerne hele tiden. Vi kritiserte dem etter United-kampen, Leicester-kampen, Man City-kampen. Kritikk er ikke å fortelle noen at de er dårlige til å spille fotball, kritikk er å fortelle hva som gikk galt, sa tyskeren etter Watford-kampen, ifølge Evening Standard

– Det er noe vi gjør hele tiden, og vi vil ikke la være å gjøre det nå på grunn av dette (brutt seiersrekke). Selv når vi vinner så får guttene en fem minutter lang oppsummering med en gang, av det jeg har sett eller noe jeg har i tankene om kampen. 

– Alle kan forlate garderoben med rak rygg, for jeg kjefter ikke på dem. Jeg gjorde ikke det i dag, og jeg har ikke gjort det etter andre kamper. Men kritikk kan skje hele tiden, vi stopper aldri å være kritiske til oss selv. 

Glad for å slippe rekord-«maset»

Liverpool kunne sette rekord med flest seire på rad i den øverste divisjonen i England, men måtte nøye seg med å dele rekorden sammen med Manchester City - med 18 seire på rad. Manageren håper det vil være med på at spillerne slipper ned skuldrene i kampene fremover. 

– Jeg ser på det som noe positivt. Jeg bryr meg ikke om disse rekordene, men jeg vet hvordan andre tenker rundt det.

– Nå kan vi spille mer fritt igjen, vi trenger ikke å forsvare rekorder eller forsøke å ta nye rekorder. Vi trenger bare å tenke på å vinne fotballkamper, og det er akkurat det vi vil gjøre. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]