Arbeidet med treningsanlegget i Kirkby er satt på pause

Det spørs om førstelaget kan flytte inn i sitt nye treningsanlegg i juli.

25. mar 2020 kl 19.05 Arild Skjæveland

Etter planen skulle Liverpool FC flytte førstelaget fra Melwood til det nye treningsanlegget i juli måned. Nå er det lite sannsynlig at anlegget til 50 millioner pund vil kunne bli klart.

Koronaviruset gjør at kun de som er i samfunnskritiske jobber i Storbritannia kan være i arbeid de neste tre ukene, og det gjør at entreprenørene McLaughlin and Harvey, må sette prosjektet på pause inntil det.

Det er Paul Gorst i Liverpool Echo som rapporterer om utviklingen. 

Kan likevel være inne til pre-season

Slik ting utvikler seg, vet vi allerede nå at Premier League-sesongen ikke kommer til å være ferdigspilt slik at pre-season starter tidlig i juli, som en vanligvis gjør.

Ifølge Echo kan Liverpool med det trolig være inne på det nye treningsanlegget når pre-season for neste sesong en gang skal starte.

– Vi kan bekrefte at arbeidet med klubbens nye treningsfelt i Kirkby har blitt satt på pause inntil videre, sier en talsperson for klubben til Liverpool Echo.

– Vi vil jobbe sammen med McLaughlin and Harvey med å finne en ny tidsplan for prosjektet når det er trygt og riktig å gjøre det. Helsen og sikkerheten til alle som er involvert i prosjektet er den umiddelbare prioriteten, sier talspersonen videre.

Liverpool FC vil disponere Melwood så lenge som de ønsker, før de en gang flytter. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]