– Det er ikke bra å tape 2-0, men denne gang er det lett å forklare

Jürgen Klopp snakket etter at laget hans ble slått ut av FA cupen.

3. mar 2020 kl 23.32 Arild Skjæveland

Seiersvante Liverpool tapte for andre gang på rad, og for tredje gang på de fire siste kampene da de røk ut av FA cupen tirsdag kveld.

Chelsea vant oppgjøret på Stamford Bridge 2-0, og tok seg til kvartfinale i cupen.

– Å tape 2-0 er ikke bra, men denne gang er det relativt enkelt å forklare. Vi gjorde to store feil rundt målet. Adrian gjorde en super redning noen sekunder før. Så er det et veldig bra skudd fra Willian, men vi mister ballen før det, sier Klopp ifølge Liverpool Echo-journalist Ian Doyle.

– Det var en superintens kamp, og vi hadde våre sjanser. En bortekamp mot Chelsea - vi vant en tett kamp her tidligere i sesongen. Det andre målet er vanskelig å ta. 

– Det var en veldig, veldig fysisk kamp, og vi scoret ikke, sier han videre.

– Vi slipper inn for mange mål

Liverpool har nå sluppet inn sju mål på tre kamper.

– Det har gått vår vei så lenge, fordi vi har forsvart oss fantastisk. Du kunne ikke skape mange sjanser mot oss, men nå slipper vi inn for mange mål. Det er sant.

– Jeg er ikke bekymret for momentum. Du må få det for å beholde det. Vi har alltid en sjanse til å få det tilbake, sier tyskeren. 

– Vi trodde aldri at det ville bli en enkel kamp i kveld. Det ville alltid være tøft. Vi gjorde ikke nok i de avgjørende øyeblikkene, og det må vi akseptere. Prestasjonen var ikke dårlig. Det var ikke som mot Watford. I kveld var en veldig intens kamp, med mange spurter og mye rom på midtbanen. Du må hele tiden akselerere. Jeg er ikke bekymret for kveldens prestasjon, men vi gjorde feil.

Klopp trekker frem Neco Williams, og gir unggutten skryt sammen med et par andre.

– Neco hadde en super kamp i kveld. Vi har en back på gang, og det vil hjelpe oss i fremtiden. Taki spilte en veldig god kamp. Vi kunne brukt ham oftere. Adam løp som en gal. 

Liverpools neste kamp er mot Bournemouth. Den spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]