Endelig tilbake på treningsfeltet

20 år gammel Liverpool-spiller håper at skademarerittet er over.

10. mar 2020 kl 16.49 Einar Kvande

2019/20-sesongen har slett ikke blitt som den unge Liverpool-spilleren Ben Woodburn hadde håpet på da han ble lånt ut til Oxford United for hele sesongen. 

Den 5. oktober fikk han et brudd i venstre fotblad under en kamp mot Accrington Stanley. Da han var på vei tilbake igjen etter den skaden, fikk han en nesten identisk skade i høyre fotblad under trening på Melwood den 14. desember, og ble operert den 19. desember. I går var den walisiske landslagsspilleren endelig tilbake på treningsfeltet med Oxfords førstelag igjen.

Oxford United melder nemlig på sine offisielle nettsider at Woodburn var tilbake på treningsfeltet sammen med deres førstelag for første gang i går.

En vanskelig tid

20-åringen har altså vært ute av spill helt siden begynnelsen av oktober.

– Det har vært vanskelig, innrømmer Woodburn.

– Jeg har aldri vært satt ut av spill så lenge tidligere, men det har ikke vært mye jeg har kunnet gjøre med det. Det fine er at manageren og spillerne her har holdt meg involvert, så jeg har følt jeg har vært en del av det som har foregått. Nå er jeg tilbake her på heltid igjen, og gleder meg til å komme i gang, sier den unge Liverpool-spilleren.

Woodburn var tilstede på Montgomery Waters Meadow da Oxford kom tilbake fra 0-2 og vant 3-2 mot Shrewsbury Town i helgen.

– Jeg var tilstede på Shrewsbury-kampen lørdag ettermiddag, og jeg synes guttene spilte ganske bra. Du kunne se selvtilliten i laget, og de spilte en del god fotball. I dag var jeg tilbake i klubben, og trente sammen med dem alle. Det føltes godt å være ute på treningsfeltet igjen, uttalte han til Oxfords nettside i går.

– Jeg har ikke spilt kamp ennå, men jeg føler meg i god form, og vil fortsette å jobbe hardt. Forhåpentligvis blir jeg involvert i det som ser ut til å bli en veldig spennende avslutning på sesongen.

Oxford United ligger på tredjeplass i League One, bare to poeng bak Rotherham på andreplassen som gir direkte opprykk til Championship.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]