Harry Wilson sier at han har en avgjørelse å ta foran neste sesong

Liverpools utlånte 22-åring vil bestemme sin videre fremtid til sommeren.

7. mar 2020 kl 23.22 Torbjørn Flatin

Harry Wilson var ikke aktuell for spill i kampen på Anfield da han er utlånt fra Liverpool til Bournemouth denne sesongen. Seks mål på 23 kamper har det blitt for den 22-årige waliseren med den presise venstrefoten.

Mange undrer seg om han fra og med neste sesong vil være med i Liverpools førstelagstropp, men selv om Wilson skulle få tilbud om det fra Jürgen Klopp vil han veie det opp mot å gå mot en annen klubb som kanskje kan gi ham mer spilletid.

Positiv sesong

– Jeg følere at jeg har en avgjørelse å ta til sommeren, erkjenner Harry overfor BT Sport i forkant av kampen som han fulgte med Liverpool-jakke på.

– Dette har vært en virkelig positiv sesong. Jeg er endelig i Premier League som er noe jeg har jobbet mot.

– Til sommeren vil jeg konsentrere meg om Wales, men når det er gjort må jeg se nærmere på min fremtid.

Ble satt tilbake

Harry Wilson har vært på tidligere utlån, med noe blandet hell som han også selv innrømmer.

– Mitt første låneopphold var da jeg var 18. Jeg reiste til Crewe og følte at jeg hadde scoret alle disse målene for Liverpools ungdomslag og jeg ville gjøre det samme i League One.

– Jeg oppdaget fort at det ikke var fullt så enkelt. Det satte meg tilbake. Jeg har alltid hatt tro på meg selv, men det tok meg halvannet år som kaptein på U23-laget før jeg virkelig hadde selvtilliten tilbake.

– Jeg trente hele tiden med førstelaget, men kom aldri med i troppen. Siden reiste jeg på lån til Hull og følte at min karriere startet for alvor.

- Det var senere enn jeg hadde forventet, men jeg er nå 22 og jeg har spilt mer enn 100 kamper med seniorfotball. Jeg er i Premier League hvor jeg alltid har ønsket å spille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]