– Jeg kan ikke si at det var en god erfaring for meg

Minamino er sulten på å levere i den røde trøya.

12. mar 2020 kl 17.39 Kenneth Baraas

Januarsigneringen fikk noen minutter på tampen i gårsdagens kamp, men rakk ikke å sette sitt preg på oppgjøret mot Atletico. Siden overgangen fra RB Salzburg har det vært begrenset med muligheter for 25-åringen, og den tekniske spilleren er klar på hva han ønsker. 

– Jeg kan ikke si at det var en god erfaring for meg. Jeg er ikke ung lenger, og jeg ønsker å produsere noe. 

– Utslagsrundene er noe helt annet enn gruppespillet - kvaliteten, intensiteten, det taktiske spillet. Nå ønsker jeg å bidra til å vinne Premier League, sa Takumi Minamino etter kampen, ifølge Kyodo News

Ønsker forbedring foran mål

I forrige uke snakket den japanske landslagsspilleren om tiden siden ankomsten til klubben.

– Det har vært områder av spillet jeg har vært fornøyd med i de tre siste månedene. Men jeg skulle aller helst ønsket å bidra mer når det gjelder mål og målgivende pasninger. Jeg er veldig sulten når det gjelder akkurat det. 

Kanskje mulighetene blir flere for Minamino i tiden fremover, hvis de røde skulle mestre å sikre et ligagull i nær fremtid. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]