Liverpool-legende og leder i spillerforeningen enige om at det vil være urettferdig å kansellere ligasesongen

Robbie Fowler mener det er viktigere å fullføre denne sesongen enn at neste får starte.

16. mar 2020 kl 17.26 Torbjørn Flatin

– Jeg mener at det rettferdige vil være å fullføre denne sesongen, uansett hvor lenge en må vente, sier Robbie Fowler til Sky Sport News.

– Hvis det er noen sesong som skal bli avbrutt bør det være neste sesong siden alle da vil stille på like vilkår og vet hva følgende er.

Fowler er manager for Brisbane Roar i A-League i Australia, hvor det fortsatt spilles fotball og det inntil videre går mot kamper bak lukkede dører og hvor sluttspill planlegges redusert.

– Hvis det er noen sesong som skal bli avbrutt bør det være neste sesong siden alle da vil stille på like vilkår og vet hva følgende er.

Taylor vil fullføre Premier League 2019/20

Den mangeårige lederen i PFA, Gordon Taylor, mener det vil være urettferdig å ikke fullføre Premier League 2019/20.

Lederen for spillerforeningen i engelsk fotball tror at EM-sluttspillet blir utsatt, trolig for et år, og at det er om å gjøre å gjøre ferdig ligaene ute i Europa.

– Jeg håper sesongen kan fullføres og at vi er fleksible nok til å håndtere det, sier Taylor om denne sesongen i engelsk toppfotball.

– Jeg mener det vil være urettferdig ikke å fullføre, før og fremst for Liverpool men også alle andre klubber som har hatt en god sesong. De lagene som er høyt oppe på tabellen er der fordi at de har fortjent det, og de som er nærme bunnen fortjener en sjanse til å kunne rette det opp.

– Jeg mener vi bør gjør alt vi kan for å spille sesongen ferdig. For meg vil det være merkelig å starte en ny sesong uten å bli ferdig med den forrige. Det vil ikke se bra ut.

De lagene som er høyt oppe på tabellen er der fordi at de har fortjent det, og de som er nærme bunnen fortjener en sjanse til å kunne rette det opp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]