Lovren forteller hva som skjedde i garderoben etter kamp

Den kroatiske stopperen hadde det vondt etter tapet mot Watford.

1. mar 2020 kl 23.59 Kenneth Baraas

Dejan Lovren fikk sjansen i skadefraværet til Joe Gomez, men det ble ingen god opplevelse for forsvarsspilleren på Vicarage Road. Laget hang ikke sammen, og Watford straffet Liverpool ved tre anledninger. 

– Det er litt merkelig for å være ærlig. Det gjør vondt, det gjør virkelig vondt. Et tap er et tap, men dette var noe annet. Det føltes ut som et slag i ansiktet, sier Lovren, ifølge Liverpool Echo

– Vi merket helt fra starten at det var noe som manglet, det som vi pleier å ha. Vi fortjente å tape. Kanskje det kan hjelpe oss til å våkne litt. 

– I de siste kampene har vi fått resultatene vi trengte og vi presterte på det nivået som krevdes, men dette tror jeg er med på å vekke oss. Jeg forsøker ikke å si at det er noe bra, men kanskje det kan hjelpe oss videre i sesongen. Vi må huske hvordan det egentlig skal være. 

Klopp trengte ikke å si stort

Videre forteller kroaten hva som skjedde i garderoben etter kampen. 

– Manageren så på oss da vi kom inn i garderoben, og han visste at vi visste at det ikke var vår beste prestasjon. Vi følte oss litt skamfulle. Vi burde gjort det bedre. Det finnes ikke noen unnskyldning for en slik prestasjon. 

– Jeg tror manageren vet at vi mangler noe. Jeg tror det handler om aggresjon når vi mister ballen, og gjenvinne ballen så raskt som mulig. Vanligvis gjør vi det uten problemer. 

– Vi hadde masse problemer med andreballene mot Watford. De var der hele tiden og vant andreballene. Det skjer vanligvis ikke. Vi må se på denne kampen og innse at vi må gjøre det mye, mye bedre, avslutter Lovren. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]