Ofrer ikke Manchester City en tanke

Robertson nøt å se Manchester-derbyet i helga, men i morgen skrus alle «pushvarslinger» av.

10. mar 2020 kl 19.16 Kenneth Baraas

Liverpool er seks poeng unna det store målet, å vinne Premier League for første gang på tretti år. Samtidig som ligalederen spiller mot Atletico Madrid, vil det spilles Premier League-fotball i nabobyen. Manchester City tar imot Arsenal til dyst på Etihad Stadium, og «The Gunners» kan hjelpe Liverpool enda nærmere ligagullet. Men det er ikke noe de rødkledde har tid til å tenke på.

– Fokuset vårt er på denne kampen. Vi kan ikke påvirke det som skjer i Manchester. Vårt fulle fokus er her. Det er vinn eller forsvinn for vår del. Vi kan ikke fokusere på Premier League, sa Robertson på dagens pressekonferanse.

– Dersom vi vinner her, er det alt som betyr noe. Vi kan ikke ha ett øye på City-kampen.

Koste seg med kamp på TVen

Skotten fortalte at han så helgens Manchester-derby, og venstrebacken var fornøyd med at de røde djevlene stakk av med poengene.

– Jeg så den. Det var en god fotballkamp, og resultatet var til fordel for oss. Det førte til at vi kom ett steg nærmere.

– Det var ganske fint å vite at vi at vi kom enda nærmere målet uten å spille selv. Det er ett steg mot det vi alle drømmer om.

– Nå er vi to seire unna å ende tretti år med smerte. Nå fokuserer vi på å komme oss videre i Mesterligaen, der vi har så mange gode minner, avslutter Robertson.

Manchester City - Arsenal starter en halvtime før Champions League-kampen på Anfield. Hvis resultatet skulle slå positivt ut for de røde, så vil nok hjemmepublikummet sørge for at spillerne ute på gressmatta får det med seg.

Liverpool - Atletico Madrid spilles onsdag kl. 21.00 og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]