Robertson mener klubben er annerledes nå enn da han ankom

Skotten hyller prosjektet til Jürgen Klopp.

9. mar 2020 kl 14.43 Kenneth Baraas

Andy Robertson sto over helgens kamp mot Bournemouth og kunne bivåne at laget tok tre nye poeng på veien mot ligagull. Venstrebacken ser frem til å fullføre jobben i ligaen.

– Å vinne Premier League ville vært massivt for oss, siden denne klubben har lidd i 30 år. Så vi ønsker bare å avgjøre det så raskt som mulig, og så vil vi bare fortsette. 

– Det er målet, og det er ingenting bedre enn å feire titler med denne spillergruppen - vi har et så tette bånd innad i laget. Det grunnlaget vi har bygget gjennom hele sesongen er fantastisk, men vi må fortsette videre, sier Robertson, ifølge Liverpool Echo.

– Jeg vet at folk sitter med terminlista og driver med matematikk, men for oss handler det kun om de tre poengene. Tre poeng i riktig retning mot mange menneskers store drøm. Vi gjør alt vi kan for å bli mestere, men det handler om å fullføre løpet ut. 

Beundrer utviklingen

Robertson er kanskje Klopps største røverkjøp, og forsvarsspilleren har tatt store steg i den røde trøya. Det samme mener 25-åringen at Anfield-klubben har gjort. 

– Vi ser frem til resten av sesongen. Vi kjemper fremdeles på to fronter for trofeer, og vi vil forsøke å vinne begge, men vi vet hvor hardt det vil bli. 

– Da jeg kom til Liverpool, følte jeg at manageren virkelig startet å bygge det rette prosjektet, og Liverpool var på vei til å bli en stormakt igjen. Det er en fantastisk klubb, men da jeg signerte var den kanskje ikke den samme som nå.

– Vi hadde den store supporterskaren og vi var en stor klubb, men vi konkurrerte ikke slik som vi ønsket. Det å vinne Champions League på siste dag av forrige sesong var et stort steg for oss. Vi har hatt to sesonger nå, og vi konkurrerer helt i toppen - det håper vi vil fortsette, avslutter Robertson. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]