Robertson sier unnskyld

Venstrebacken var alt annet enn stolt etter gårsdagens prestasjon.

1. mar 2020 kl 10.43 Kenneth Baraas

Ligalederen var svake både defensivt og offensivt i går, og Watford tok til slutt en fortjent 3-0-seier. En sjelden opplevelse for de røde, men Andy Robertson mener likevel at slikt ikke skal skje. 

– Watford var på fra start, og vi brukte tid på å komme i gang. Vi hadde noen gode perioder, men det var ikke i nærheten av hva som forventes av dette Liverpool-laget, sa Robertson til Liverpoolfc.com etter kampen. 

– Det var en prestasjon som ingen har forventet av oss på flere år, og vi kan bare si unnskyld til fansen for denne oppvisningen. Det er opp til oss å slå tilbake. 

Ser frem mot det store målet

Skotten understreker at det ikke var en prestasjon Liverpool verdig, men håper de kan slå tilbake for å nå drømmen om å bli ligamestere.

– Fram til nå har det vært en fantastisk sesong, men i dag var vi ikke med i konkurransen om poengene. Vi var ikke det laget som alle har vært vant til å se. 

– Det er opp til oss å komme tilbake på rett nivå, fordi det er eneste måten å vinne kamper på og nærme oss målene våre. Det var rett og slett ikke bra nok i dag. Watford fortjente de tre poengene, de var briljante - noe vi ikke var. 

– Vi må vise at dette tapet gjør vondt, og starte en kamprekke som vil lede til at vi blir ligamestere. Vi har hele veien vært tydelige på at vi ikke kan ta av. Fansen kan ta av og nyte øyeblikket, det er bare fint for oss at de nyter hvordan vi har spilt. Denne kampen viser igjen hvor tøff denne ligaen er, og vi er fremdeles fire seire unna. Det vil bli vanskelige, men vi tror vi vil klare det. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]