Bowyer var halvveis i den medisinske testen hos Liverpool da han ombestemte seg

Det angrer Lee Bowyer på nå 18 år seinere.

24. mar 2020 kl 08.29 Arve Vassbotten

I 2002 hadde Lee Bowyer muligheten til å gå fra Leeds til Liverpool. Prosessen kom så langt at midtbanespilleren var på medisinsk test i Liverpool, men bestemte seg underveis i den for å ikke bli Liverpool-spiller.

– Jeg var veldig nær å gå til Liverpool. Jeg var halvveis i den medisinske testen.

– Det føltes bare ikke riktig for meg på den tiden, og hvis jeg skal være ærlig er det sannsynligvis det jeg angrer mest på i fotballkarrieren at jeg ikke gikk til Liverpool på det tidspunktet, sier han til Sky Sports.

Uvanlig pressemelding

ANGRER: Lee Bowyer skulle gjerne valgt annerledes når han ser tilbake i dag.

ANGRER: Lee Bowyer skulle gjerne valgt annerledes når han ser tilbake i dag.

– Hvis jeg kunne skru klokka tilbake, ville jeg definitivt ha dratt, men det føltes bare ikke riktig for meg på det tidspunktet, og da ble det den beslutningen, sier den nåværende Charlton-manageren.

– Når jeg ser tilbake var det en feil beslutning.

Versjonen som kom ut den gangen, var at det var Liverpool som trakk seg fra handelen, men at Bowyers mangel på sult var grunnen til at Gerard Houllier ikke ville gjennomføre kjøpet på 9 millioner pund.

«Liverpool Football Club har besluttet å ikke gå videre med den planlagte overgangen av Lee Bowyer av flere årsaker. Manager Gerard Houllier var ikke overbevist om at spilleren hadde verken sulten eller lysten til å spille for klubben, kvaliteter som er essensielle for alle Liverpool-spillere», sto det i pressemeldingen som ble sendt ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]