– Vi slo verdens beste lag

Pearson var stolt over prestasjonen som Watford leverte mot ligalederen.

1. mar 2020 kl 14.05 Kenneth Baraas

Watford så ut som alt annet enn et lag som lå på 19. plass, og ga Liverpool en aldri så liten fotballeksjon på Vicarage Road. 

– Vi visste at vi måtte være på vårt beste, og jeg mener at vi var det. Spesielt etter forrige uke da vi slet med å finne noen rytme i det hele tatt, så det å slå tilbake slik som vi gjorde i dag, det er fantastisk for oss, sa Pearson på pressekonferansen etter gårsdagens kamp mot Liverpool. 

– Det å slå… Jeg vet ikke, kanskje det beste laget i verden for øyeblikket. Vel, ikke kanskje, de er det beste laget i verden. Det underbygger hvor godt vi spilte, og det er veldig tilfredstillende. Men det er kun en kamp, og det kommer flere som blir veldig viktige for oss. 

– Vi skal prøve å evaluere hva vi gjorde i dag, så vi kan ta med oss det videre. Jeg er veldig stolt av spillerne, og de burde være veldig stolte over hvordan de taklet en vanskelig situasjon. Vi har hatt noen uker der resultatene ikke har gått vår vei. Jeg vil ikke si at vi har underprestert, men det har ikke gått slik som vi har ønsket, sa Pearson, med bakgrunnsstøy fra en jublende hjemmegarderobe. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]