– Marina og jeg ønsker å uttrykke vår store takknemlighet til den medisinske staben som behandlet meg

Sir Kenny Dalglish har kommet med en melding til Liverpools supportere etter å ha blitt smittet av koronaviruset.

12. apr 2020 kl 14.07 Einar Kvande

Langfredag ble det kjent at Sir Kenny Dalglish er smittet av koronaviruset, selv om han ikke har kjent noen symptomer på COVID-19. Liverpool-legenden var innlagt på sykehus for å få behandling for gallestein, og det var i den forbindelse at han testet positivt for viruset.

I går ble Dalglish utskrevet fra sykehuset, og han sitter nå i isolasjon hjemme. Han i har i den forbindelse kommet med en melding til Liverpools supportere via Liverpoolfc.com.

– Takk for alle gode ønsker i løpet av de siste dagene. Jeg er henrykt over å være tilbake hjemme sammen med familien min, etter å ha fått strålende behandling av helsevesenet, noe jeg setter større pris enn noen gang tidligere.

– Følg retningslinjene til punkt og prikke

– Marina og jeg ønsker å uttrykke vår store takknemlighet til den medisinske staben som behandlet meg, og som fortsetter å behandle så mange andre i dette landet i en utrolig krevende periode.

– Jeg vet solen skinner ute for mange av dere, men jeg vil oppfordre dere til å holde dere innendørs og følge retningslinjene til regjeringen til punkt og prikke. Dette er utvilsomt den beste måten vi kan ta vare på hverandre på nå for tiden.

– Vi vil nå være i full isolasjon så lenge vi blir anbefalt å være det, for å beskytte livene til andre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]