Se video av Henderson som gjør triks som 16-åring– Hvis jeg byttet ham ut, så han på meg som om jeg hadde tatt den siste sjokoladebiten fra ham

Jordan Henderson utmerket seg tidlig som leder.

23. apr 2020 kl 10.04 Arve Vassbotten

– Hvis jeg syntes Jordan var sliten, byttet jeg ham ut, og da så han på meg som om jeg hadde tatt den siste sjokoladebiten fra ham. Han var ikke fornøyd, sier Kevin Ball. 

Han var akademitrener da Jordan Henderson var i Sunderland.

– Det var greit at han kranglet med meg, men med en gang visste han at jobben hans nå var å støtte lagkameratene.

– Noe Jordan hadde i overflod av var empati for andre spillere. Og derfor utmerket han seg som leder i ung alder. Å ta ansvar krever enormt mye mot. Han er en som finner løsninger istedenfor en som lager problemer, sier Ball i et intervju med The Times

– Var et lite spørsmålstegn

– Alle snakket veldig varm om han når det kom til evne, lyst og tøffhet. Men det var et lite spørsmålstegn fordi han ikke var blant de største. Men betyr det egentlig noe hvor store eller små de er, så lenge de kjemper?

– Det er en herlig video et sted på YouTube der han gjør triks med vennene da han var tenåring. Den forteller meg at han elsket fotball, sier Ball.

Videoen han snakker om er av en 16 år gammel Jordan Henderson som leker seg på gata der han bodde. Som du kan se her:

– Det var til et skoleprosjekt i media for en kamerat, har Henderson tidligere sagt til The Redmen TV om videoen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]