Premier League-møtet er ferdig:Planen er fortsatt at sesongen skal ferdigspilles når det er trygt. Begynnelsen av mai utelukkes

Ingen konkrete planer skal være lagt.

3. apr 2020 kl 16.20 Arild Skjæveland

Fredag hadde Premier League-klubbene et nytt møte, med alle de 20 klubbene representert over en videokonferanse.

Det har blitt skrevet mye siden sist klubbene møttes og bestemte seg for å utsette sesongen til tidligst 30. april - og det har blitt rapportert at flere klubber ønsker sesongen strøket.

Det kommer ikke til å skje med det første. Premier League-klubbene ønsker fortsatt at 2019/20-sesongen skal fullføres - men kun når det er helt trygt at det kan skje, ifølge David Ornstein i The Athletic.

Ingen konkrete planer

Det har vært snakk om å isolere spillere med kamper i Midlands, fly spillere utenlands og fullføre sesongen i for eksempel Kina, og en rekke andre forslag i media den siste uken.

Ifølge Ornstein foreligger det ingen konkrete planer på nåværende tidspunkt om når og hvordan en sesong kan bli ferdigspilt. En vil rett og slett ta tiden til hjelp enn så lenge og se an situasjonen.

I en pressemelding fra Premier League utelukkes det at ligaen skal starte opp igjen i starten av mai. PL vil avvente og se når det er mulig å få til. Det er ingen dato å forholde seg til - ligaen vil starte opp igjen når det er trygt og passende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]