– Sesongen må fullføres uten at vi tar kunstige grep

Tidligere Liverpool-manager er sterkt imot at sesongen strykes fra historiebøkene.

12. apr 2020 kl 18.45 Einar Kvande

Roy Hodgson mener at den inneværende Premier League-sesongen må fullføres.

Den engelske toppserien har vært suspendert siden 13. mars på grunn av koronapandemien. Liverpool leder som kjent ligaen 25 poeng foran Manchester City, og trenger bare to seire til for å bli ligamestere. Enkelte har imidlertid tatt til orde for at sesongen skal nulles ut og strykes fra historiebøkene. Det vil ikke Crystal Palace-manageren høre snakk om.

– Alle er helt enige i at vi må fullføre denne sesongen, skriver Hodgson i en melding til Crystal Palace sine supportere på London-klubbens offisielle nettside.

– Vi ønsker ikke at det avgjøres på kunstig vis hvem som vinner ligaen, hvem som kommer med i Champions League, og hvem som rykker ned og kommer opp.

Aksepterer ekstraordinære tiltak

– Ideelt sett må våre spillere minimum ha 3-4 uker til å forberede seg til første kampen når vi omsider kommer igang igjen, men jeg aksepterer at vi kanskje må forkorte den perioden.

– Det er mulig vi må jobbe under ekstra restriksjoner på arbeidsplassen vår, treningsfeltet. Det kan også bety at vi må spille våre ni gjenværende kamper i løpet av en kortere periode enn vi normalt ville ha gjort,  og at vi også får en kortere pause mellom sesongene.

– Men jeg tror alle gladelig vil være med på slike tiltak, dersom det betyr at vi kommer igang med å spille igjen så raskt som mulig, slik at vi får fullført sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]