Spår lys Liverpool-fremtid for Minamino

Japanerens tidligere manager, Jesse March, mener de røde vil bli overrasket over 25-åringen.

16. apr 2020 kl 11.59 Kenneth Baraas

Takumi Minamino kom inn portene på Anfield i januarvinduet, men har til gode å sette ordentlig preg på Jürgen Klopps mannskap. 

Dog har det vist seg i de siste sesongene at nysigneringer bruker litt tid på å tilvenne seg måten Liverpool spiller fotball på under sin tyske manager. 

Red Bull Salzburg er et av lagene som har bydd på problemer for de røde denne sesongen. Spesielt i kampen på Anfield i Champions League ble det vist hvilket potensiale som bodde i det østerrikske laget - med blant annet Minamino i hovedrollen som scoret og hadde målgivende i 4-3-kampen. 

Tøff konkurranse

Laget ble ledet av en fremadstormende manager ved navn Jesse March, og amerikaneren spår mye godt i vente fra Minamino i den røde trøya. 

– Da jeg kom til klubben (Salzburg), visste jeg at han kom til å bli en stor del av laget vårt. Han er smart, en veldig god spiller, sier March om Minamino, i et intervju med ESPN

– Han er ikke særlig eksplosiv, men han forstår fotball. Han forstår hvordan laget skal angripe og taktikk generelt. 

– Det er så mange talentfulle og erfarne spillere i Liverpool, som er foran ham i køen, så det kan ta litt tid før Taki etablerer seg i spillergruppa. 

Se den engasjerende pausepraten til March i Champions League-kampen mot Liverpool:

Imponert på trening

March fremhever kvaliteten i Liverpool-laget, men tror Anfield-klubben snart vil forstå enda bedre hvilken spiller de har med å gjøre. 

– Jeg tror de med tiden vil erfare hvordan han kan spille i hvilken som helst av de offensive posisjonene til Liverpool - kant, spiss, midtbane, sier March videre om japaneren. 

– Det er fordi han er så smart og god som spiller, han vil finne ut av tingene og bli bedre etter hvert som han kommer mer inn i det. 

– Jeg har hørt at han har gjort det veldig bra på trening, og at de har blitt veldig imponert, men det samme har ikke skjedd ennå i kampsammenheng. 

– Det kan ta litt tid, men jeg vet at Taki er en spiller som har så mye driv at han vil finne ut hvordan han vil takle situasjonen. Det er bare et spørsmål om tid før det løsner ordentlig for ham. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]