Supporterklubben 40 år - vi kårer de 11 beste: Hvem er på ditt drømmelag?

Hvilke elleve spillere fra de siste 40 årene er med på ditt drømmelag? Stem her.

24. August 1980 ble Liverpool FC Supporters Club Norway stiftet. I forbindelse med at det nå snart har gått 40 år siden Pål Chr Møller og Torbjørn Flatin startet opp supporterklubben, har vi denne våren tenkt å kåre de beste 11 spillerne gjennom disse 40 årene. 

Torbjørn Flatin har stått for utvelgelsen av kandidatene i et 4-3-3-system. 

– Det er vanskelig å konkret summere opp hva jeg har lagt vekt på når jeg har plukket ut de spillerne som skal være med i avstemningen om vårt lag gjennom 40 år, og det vil sikkert bli mange meninger om det.

– Jeg føler det bør være en spiller som har spilt fast og regelmessig over tid. Og selvsagt ett pluss om han har spilt over flere sesonger, selv om det også er noen høyaktuelle som har spilt en kort periode. Men jeg har nok vurdert det høyere enn enkelte scoringer og situasjoner man blir husket for, slik som med Divock Origi for eksempel, sier Torbjørn Flatin selv om utvelgelsen i siste episode av The Kopite Podcasten.

– Det er mye å velge mellom her, og det blir kamp om plassene i 4-3-3. Så lykke til.

Under kan du plukke ut dine kandidater. Husk å bare bruke hver spiller en gang.