Bayern er opprørt over Timo Werner

Storklubben likte ikke uttalelsene til Timo Werner.

13. mai 2020 kl 12.35 Arild Skjæveland

Timo Werner har vært kraftig linket til Liverpool, og fortsatt er det forventet at de helrøde leder an i kampen om underskriften hans. Det til tross for at klubber som Chelsea og Manchester United de siste ukene skal ha kontaktet spillerens agent.

Overganger har blitt satt på hold på grunn av Korona-situasjonen og den store usikkerheten i fotballen - både økonomisk og med tanke på overgangsvinduet. Fortsatt er det ingen som vet hvordan sommervinduet kommer til å se ut.

Liverpool skal ha informert Werners agent om at de trenger mer tid. Han har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro som er gyldig frem til midten av juni.

Bayern er opprørt

Werner har gjort det klart at han ønsker en ny utfordring utenfor Tyskland. «Alle» forventet at han skulle bli Bayern München-spiller i fjor sommer, men det ble ingenting av.

Det har han repetert flere ganger det siste halve året. Senest til Bild tidligere denne måneden.

– Dersom det skulle skje noe på et tidspunkt, vil jeg heller dra utenlands enn å dra til Bayern, uttalte 24-åringen til den tyske avisen.

Det provoserer Karl-Heinz Rummenigge, styreformann i Bayern München.

– Jeg lar meg ikke lenger sjokkere over noe, men jeg har aldri før sett en spiller komme med en slik melding offentlig, som svar på rykter, sier Rummenigge til Bild.

Ralf Rangnick, som er Werners tidligere sjef, og nå høyere oppe i Red Bulls fotballsystem, mener Werner vil passe godt inn i en klubb dominerer mindre med ballen enn Bayern. 

– Ligaen er mindre viktig, men klubb, rent hypotetisk - vil jeg si at han er i bedre hender i en klubb som ikke nødvendigvis er definert av å skulle dominere ballinnehav, sier Rangnick - som selv er linket til en annen jobb, i i AC Milan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]