– Det Alexander-Arnold driver med er «Beckhamesque»

Sheffield Uniteds høyreback omtaler Liverpool-backen som verdens beste.

5. mai 2020 kl 22.25 Arild Skjæveland

George Baldock har hatt en meget god sesong på Sheffield Uniteds høyreback. «The Blades» ligger på 7. plass på tabellen, og Liverpool er det eneste laget som har sluppet inn færre mål enn Chris Wilder sitt lag. LFC har 21 innslupne, Sheffield United har 25.

Baldock har også markert seg offensivt, med to mål og fire målgivende så langt denne Premier League-sesongen.

Tirsdag var han gjest i The Football Show på Sky Sports. og snakket om posisjonen han spiller i.

– Jeg har kun vært i Premier League i én sesong, så jeg har mye igjen å lære, og så mange jeg kan lene meg på. Jeg prøver hele tiden å lære, og ser på de andre spillerne i min posisjon i denne ligaen, og tenker på hva jeg kan ta med i mitt eget spill, sier han, i programmet som også gis ut som podcast.

– Kyle Walker har vært der og gjort det i mange år. Trent Alexander-Arnold er en fantastisk spiller og trolig den beste i verden i sin posisjon for øyeblikket. Aaron Wan-Bissaka, Reece James, Ricardo Pereira og Matt Doherty. Det er så mye talent på høyreback i Premier League.

Han er spesielt begeistret for Alexander-Arnolds pasningsfot.

– Alexander-Arnolds avleveringer er fantastiske. Det er nesten «Beckhamesque», sier han.

Det er et tema Jamie Carragher har tatt opp i Monday Night Football tidligere. Se video under.

Mener sesongen må fullføres - uansett

27-åringen er av dem som mener det er helt feil å tenke på neste sesong før årets sesong er fullført.

– Jeg ser det store bildet. Folk har mistet mennesker de er glade i, folk dør, og de som kjemper i frontlinjen har fått viruset og mistet livet. Det er fryktelig trist. Det gode med fotball, er at dersom vi kommer i gang igjen vil det gi mange et smil om munnen, har han sagt til BBC tidligere.

– Basert kun på fotball, så kan jeg ikke se logikken i å starte noe uten å spille ferdig. Det er ikke jeg som er farget av sesongen vi har hatt, men jeg føler at vi for spillets integritet, uansett hvor lang tid det tar, så må vi fullføre det vi har begynt på. Det er ikke som at vi har spilt fire-fem kamper - vi er nesten ferdig, 

FAN: George Baldock er veldig begeistret for Trent Alexander-Arnold.

FAN: George Baldock er veldig begeistret for Trent Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]