Karius får trolig ikke trene med Liverpool når Melwood åpner igjen

Loris Karius har terminert kontrakten sin med Besiktas.

5. mai 2020 kl 20.51 Arild Skjæveland

Mandag kom meldingen om at Loris Karius har terminert kontrakten sin med tyrkiske Besiktas, etter nok en lønnsdisputt med klubben. Det skal være snakk om 20 millioner kroner som målvakten har i utestående lønn.

Ifølge Liverpool Echo er Liverpool FC misfornøyd med hvordan spilleren deres har blitt behandlet i Tyrkia. 

Klubben skal være frustrert over at Besiktas to ganger har holdt tilbake lønnsutbetalinger for målvakten. Låneavtalen skulle i utgangspunktet vart ut denne sesongen - men nå er han altså igjen Liverpools eiendom, og tyrkerne kommer ikke til å gjøre avtalen permanent. 

Han har spilt 67 kamper for klubben de to siste sesongene.

Uvisst om han får trene med klubben

Karius kan ikke bli registrert for resten av denne sesongen, og vil være uten klubb til neste sesong omsider starter.

Ifølge Echo er det fortsatt usikkert om Karius vil få tillatelse til å trene med klubben som eier ham igjen.

Klubben vil gi ham en lengre pause for å finne en ny permanent klubb. Det er snart fire år siden Karius kom til Liverpool for 4,7 millioner pund. Han har nå fylt 26 år, og har kontrakt med LFC til sommeren 2022.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]