Alexander-Arnold:– Hvis Sancho kommer til oss så vil han gjøre laget vårt bedre

Høyrebacken legger ikke skjul på at han gjerne skulle vært lagkamerat med det engelske supertalentet.

30. apr 2020 kl 23.40 Kenneth Baraas

Liverpool er velkjent for sin offensive kraft, og da spesielt trusselen fra kantene i form av Mohamed Salah og Sadio Mané. Trent Alexander-Arnold får brynt seg på de rødes vinger hver dag på treningsfeltet gjennom sesongen, men slipper heldigvis å møte de i kamp. Når scouseren skal velge ut sin beste motstander og kantspiller, ser 21-åringen til en tidligere Premier League-spiller. 

– Jeg vil nok si Eden Hazard, sier Alexander-Arnold i en spørsmålsrunde på Instagram sammen med skuespiller og rapper Michael Dapaah.

Spesielt talent

21-åringen påpekte videre at han ennå ikke har spilt mot Jadon Sancho, og får videre spørsmål om hva han tenker om Borussia Dortmund-spilleren og en eventuell overgang til Liverpool. 

– Til oss? Altså, Sancho er «syk». Hvis han kommer til oss vil han gjøre laget vårt bedre.

– Så jeg ville vært mer enn glad hvis han kom for å spille for oss, for jeg har spilt med ham på landslaget… og han er et spesielt, spesielt, spesielt talent. 

ETTERTRAKTET: Flere klubber skal ligge langflate etter Sancho, men overgangssummen vil bli høy.

ETTERTRAKTET: Flere klubber skal ligge langflate etter Sancho, men overgangssummen vil bli høy.

2000-modellen har scoret 17 mål og levert 19 målgivende i alle turneringer denne sesongen. Det engelske talentet ryktes bort fra Borussia Dortmund, men prislappen kan skremme bort de fleste - også Liverpool. 

Tidligere Liverpool-spiller, Dietmar Hamann, har god kontroll på både engelsk og tysk fotball, og tror Sancho er den nest dyreste spilleren som finnes for øyeblikket - blant spillere som virker å være tilgjengelige på markedet. 

– Jeg vil nok rangere ham som den dyreste spilleren for øyeblikket... Mbappé er nok trolig den eneste som er verdt mer enn Sancho akkurat nå. Det er et tegn på hvor god han har vært, lyder dommen fra tyskeren, ifølge Goal.com

Har du innspill til journalisten?
[email protected]