Brendan Rodgers hadde koronaviruset– Jeg kunne knapt gå

Leicester City-manageren skal ha fått koronaviruset i mars. Han sammenligner det med å gå Kilimanjaro.

29. mai 2020 kl 23.07 Øystein Tronstad

I et intervju med BBC Radio Leicester forteller den tidligere Liverpool-manageren om sin opplevelse av viruset.

– Jeg kunne knapt gå, det var som om å gå opp Kilimanjaro. Vi hadde en uke fri også skulle vi ha møtt Watford 14. mars. Uken etter det så begynte jeg å slite, forteller 47-åringen som i 2011 faktisk var med på å bestige fjellet Kilimanjaro i forbindelse med en innsamlingsaksjon for kreftsaken. Akkurat som den gangen ble det nå tungt å puste.


– Jeg hadde tre uker uten noe luktesans eller smak. Jeg hadde ingen styrke, og uken etter fikk min kone det samme. Vi ble begge testet og vi hadde viruset.

Rodgers trente Liverpool mellom 2012-2015 og huskes trolig best for 2013/2014-sesongen da det ble andreplass, to poeng bak Manchester City. Laget scoret utrolige 101 ligamål og Luis Suárez noterte seg for 31 av dem. Blant høydepunktene var 5-1 over Arsenal hjemme og 4-0 over Tottenham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]